Har du brug for en professionel elektriker til at hjælpe med el installationerne? Hos Elkjærs El-service i Assens udfører vi forskellige typer af el service i private hjem, virksomheder, boligforeninger, skoler mm. i Assens, Middelfart, Glamsbjerg, Faaborg og omkringliggende områder. 

Vi har i mange år arbejdet som el installatør, og har med erfaringen og de faglige kompetencer, værktøjet til at kunne løse de fleste opgaver indenfor faget - små som større projekter. Det kan eksempelvis være du har brug for en elektriker til at hænge lamper op, tilslutte stikkontakter eller til at sørge for el installationerne i et nyt byggeprojekt? Uanset opgaven, så kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at få styr på på dit el. 

Vi installerer, vedligeholder og reparerer el installationer 

Skal du i gang med et nybyggeri eller f.eks. have lavet en tilbygning? Så kan vi sørge for at installere den nye el i bygningen. 
Det kan også være du skal i gang med en renovering af huset eller lejligheden? Så kan det være en god idé at få tjekket el installationerne i samme omgang.

Når vi er ude og tjekke ældre el installationer, er det indimellem nødvendigt at reparere eller modernisere dem, og i nogle tilfælde at udskifte dem med helt nye, hvis de nuværende er for gamle eller defekte. 

Vi er løsningsorienteret og sørger altid for at finde frem til en holdbar løsning, der passer til din konkrete situation.   

Lad os hjælpe dig med el installation
- Kontakt os i dag for en god aftale

Uanset om du har brug for en hjælpende hånd fra en professionel elektriker, eller blot har brug for mere information, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med den rette service eller rådgivning, og giver også gerne et skarpt uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Ring til os allerede i dag og lad os tage en god snak på telefon 30 39 84 44, eller send os en besked via kontaktformularen på siden, eller til vores mail kenneth_elkjaer@live.dk - så hører du fra os hurtigst muligt. 

Ring allerede i dag for et godt tilbud

El installation laves i Assens