Hos Elkjærs El-service udfører vi forskellige typer af el service i de private boliger, sommerhuse, virksomheder mm. Vi har mange års erfaring og kompetencer indenfor branchen, og derfor kan vi udføre forskelligt el arbejde, uanset om det er til nye el installationer eller hvis du oplever problemer med de nuværende. 

Har du brug for en professionel og kvalitetsbevidst el installatør, så kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kører for privatpersoner og erhvervskunder i Assens, Middelfart, Glamsbjerg, Faaborg og omkringliggende områder. 

Vi udfører professionel og grundig el service 

Hos Elkjærs El-service er kvalitet et nøgleord. Det betyder, at vi altid sørger for at levere et korrekt og grundigt arbejde, som skaber en reel værdi for vores kunder. Vi finder altid den mest optimale og holdbare løsning, og vi kører ikke igen før at alt fungerer som det skal, og før resultatet lever op til dine forventninger. Derudover overholder vi altid deadlines til tiden og møder altid op til opgaven med et smil. 

Vi er veluddannede el installatører der gennem mange år i branchen har opbygget en erfaring der gør, at vi kan løse både små som større opgaver. 

Vi rykker også hurtigt ud, så står du med et akut el problem så ring til os med det samme på telefon
30 39 84 44

Har du brug for el service? Ring og få et godt tilbud i dag

Har du brug for en professionel elektriker eller el installatør, så kontakt os allerede nu og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Sammen finder vi den bedste løsning til din situation - til en god pris. 

Kontakt os på telefon 30 39 84 44 eller send en besked via kontaktformularen eller til vores mail kenneth_elkjaer@live.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.